Re: Spirulina + Rhodiola

Nieuw berichtdoor H73 » wo 27 jan 2016 13:06

Hoi

Dat klinkt goed, wat fijn voor je! Want je hebt al een lange weg bewandeld als ik het zo lees. En als rhodiola en spirulina voor jou werken is dit natuurlijk een heel goed alternatief voor AD (heb je die trouwens ook geprobeerd?). Ik ben wel benieuwd welk merk rhodiola en spirulina je gebruikt (ik neem zelf AD tegen sociale angst maar zoek naar een natuurlijk middel om hier van af te komen).

groetjes H

H73
 
Berichten: 9
Geregistreerd: do 17 sep 2015 23:25

Re: Spirulina + Rhodiola

Nieuw berichtdoor H73 » do 21 apr 2016 20:54

Hoi,

ik ben eigenlijk wel benieuwd... neem je nog steeds rhodiola (en spirulina) en werkt het nog steeds zo goed?

H73
 
Berichten: 9
Geregistreerd: do 17 sep 2015 23:25

Re: Spirulina + Rhodiola

Nieuw berichtdoor LighthouseoftheUnaccepted » vandaag 06:18

Dankjewel voor het delen van je verhaal. Als ik dit supplement onderzoek (Rhodiola Rosea) dan vind ik dat vrijwel iedereen last heeft van gewenning. Na 3 tot 6 weken moet vrijwel iedereen stoppen zo'n 2 weken om weer dat effect te krijgen. Helaas sommige mensen zelfs nog eerder, bij enkele dagen zelfs al. Dan moet je dus gaan wisselen met een andere supplement of nootropic en dan ook nog eentje die anders werkt want anders werkt het niet doordat er al gewenning is. Moet zeggen, erg ingewikkeld allemaal als je niet echt bekend bent met de materie en ik ben dat zeker niet.

Zelf heb ik Tryptofaan en 5-HTP geprobeerd.

Tryptofaan werd ik agressief van en sliep er niet van, zelfs na het stoppen sliep ik een week nog niet. Vreemd als je de goede ervaringen leest.
5-HTP merkte ik eerst niks van en toen kreeg ik nachtmerries, werden de angsten erger en na 2 weken was het zo erg dat ik constant zat te trillen en amper kon praten, zo angstig was ik. In het verleden nooit last van trillen of zulke klachten gehad dus erg vreemd. Na 3 dagen gestopt te zijn was ik weer te oude gelukkig.

3 weken geleden gestart met Kurkuma (Curcuma) supplementen en merk niet veel alleen mijn geslachtsdeel doet erg pijn, plassen voelt alsof er zuur uit komt, laat staan ejaculeren. Angsten zijn misschien iets minder maar merk het amper. Merk alleen dat ik sociaal wat minder angstig ben en wat meer geduld heb. Ben bang dat dit hem niet gaat worden helaas want die pijn is wel erg de hele dag.

Rhodiola Rosea zou ik wel willen proberen maar met die gewenning, wat schiet je er dan mee op? Gaat het even goed en dan niet meer. Weinig zin in ups en downs. En iets anders om mee te wisselen zou ik niet weten. Als iemand ideeën heeft, ik sta overal voor open en hoor het ontzettend graag. Alvast bedankt.

LighthouseoftheUnaccepted
 
Berichten: 4
Geregistreerd: gisteren 02:45


Keer terug naar Medicijnen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten