Re: Een dag vrij

Nieuw berichtdoor Durk » do 09 maart 2017 21:35

joeyjoe schreef:Als ik een dag vrij ben en ik heb niks te doen dan ga ik snel piekeren, ik krijg geen aanvallen.. Gelukkig heb ik daar goede handvatten voor om dat af te kappen. Mocht het toch gebeuren dan zorg ik voor een stille ruimte en dan ga ik zitten of liggen en gebruik ik de VGZ Mindfulness app..( aanrader) toch wil ik leren om op vrije dagen wat minder te denken aan angst.. Zijn er meer mensen die op vrije dagen deze ongemakken ervaren en heeft iemand nog tips.

Xxx

Dat is wel enigszins herkenbaar. Vrije tijd waarin ik niks te doen heb (of mezelf nergens toe kan zetten) lijkt dodelijk te zijn. Piekeren, piekeren, angst en wegzakken in ellende. Met carnaval heb ik een week vrij gehad. Aan de ene kant had ik de rust hard nodig (volgens mij zit ik echt tegen een burnout aan te hikken), aan de andere kant: de meeste dagen had ik geen/weinig contact met anderen (type eeuwige vrijgezel dus ook geen partner). Dat blijkt echt dodelijk te zijn voor me.

Durk
 
Berichten: 5
Geregistreerd: vr 03 maart 2017 19:26

Re: Een dag vrij

Nieuw berichtdoor richard1074 » zo 04 maart 2018 23:35

Hallo,
Dit is zeer herkenbaar. Ik ervaar precies hetzelfde.
Als ik werk denk ik, ik heb een tijdje vrij nodig want ik kan de spanning niet aan, maar als ik dan vrij ben zijn de klachten veel erger en spreek ik ook bijna niemand.
Ik denk toch dat dat komt door minder afleiding en dat je gedachten onbewust op hol slaan. (Bij mij althans)
Zo zit je in een cirkel waar je lastig uit komt.
Groet, Richard.

richard1074
 
Berichten: 1
Geregistreerd: zo 04 maart 2018 23:32


Keer terug naar Angstaanvallen en paniekaanvallen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten