Re: Onrust in mijn lijf

Nieuw berichtdoor Lotje » ma 14 maart 2016 20:46

Sinds afgelopen 6 maanden heb ik last van een afschuwelijke interne vibrerende gevoel die me gek maakt. In eerste instantie trilde het in mijn borst, dus nam ik aan dat het hart-gerelateerde klachten / symptomen waren. Ik heb een cardio / stress test laten uitvoeren en de resultaten waren normaal. Ik heb bloedonderzoek laten doen, alles normaal. Ik ging naar een neuroloog die MRI scans van mijn hersenen heeft gemaakt, een MRA van de hersenen, thoracale en lumbale MRI, eeg, emg, 48 uur eeg en alles leek enigszins normaal, behalve dat ik een klein letsel in mijn cervicale wervelkolom had en een verhoogde intensiteit van signalen in mijn cervicale en thoracale wervelkolom. Ik ging naar een gespecialiseerde neurochirurg die mij verzekerde dat alles in orde was en dat ik geen operatie nodig had. Ik ging naar fysiotherapie en accupuntuur. Ik heb elke mogelijke oorzaak gecheckt, schildklier, diabetes etc. Naarmate maanden vorderden gingen de trillingen naar mijn maag. Dit is niet pijnlijk. Het is gewoon zenuwslopend. Het is alsof je een trillende mobiele telefoon hebt ingeslikt en je wil het gewoon uitzetten. Ik merk dat het erger wordt als ik moe ben. Ik lig soms hele nachten lang wakker. Soms wordt ik door de trillingen wakker en ik heb geleerd om om te draaien, want dat lijkt het te stoppen. Mijn hartslag kan 74 worden en ineens naar 120 springen zonder inspanning. Ik ben ook onregelmatig ongesteld, mijn periodes komen eens in de paar maanden en ik heb gelezen over de hormonale schommelingen. Ik wil dat best geloven, maar ik heb mijn onderzoek gedaan en het blijkt dat er ook mannen zijn die dit probleem ervaren. Ik weet niet of iedereen persoonlijk hetzelfde voelt als wat ik voel. Iedereen vertelt me dat ik gek ben, ze verklaren me voor gek omdat ze me niet begrijpen, maar op deze site heb ik veel herkenbare dingen gelezen, en dat doet me goed om te weten dat ik lang niet de enige ben die rondloopt met dit probleem. Mijn artsen staan ​​voor een raadsel. Ik wil alleen maar dat het ophoudt. Soms duurt het een paar uur. Soms heb ik er de hele dag last van en gaat het vervolgens ineens weer weg voor een dag, maar de laatste tijd blijft het de hele tijd doorgaan. Het is alsof mijn lichaam met een inwendige aanval te maken heeft. Je hoeft niets aan de buitenkant te zien. Het zijn geen tremoren (een voortdurende schudbeweging van één of meer lichaamsdelen die wordt veroorzaakt door een onwillekeurige contractie van spieren) maar mijn kan het voelen als ik 's nachts slaap. Hij stelt mij vragen of ik aan het rillen ben door de kou, maar dat ben ik niet. Ik blijf van binnen beven.

Al deze ellende is begonnen nadat ik een keer Cymbalta (Duloxetine) nam. En de dokter adviseerde om vervolgens Lexapro te nemen. Het is begonnen sindsdien. Iemand enig idee wat het kan zijn? Of zijn er soortgelijke verhalen? Deb, je verhaal klinkt heel herkenbaar voor mij. Hoe is het afgelopen bij de huisarts? Nu zit het voornamelijk in mijn rug en nek. Ik wil gewoon af van deze vibrerende klachten! Ik ben uitgeput.

Lotje
 
Berichten: 1
Geregistreerd: ma 14 maart 2016 20:01

Re: Onrust in mijn lijf

Nieuw berichtdoor Deb » do 17 maart 2016 02:06

Wat een heftig verhaal zeg!
Ik voel zelf de onrust in mn hele lijf. Aan de buitenkant is idd niets te zien. Een mierennest lijkt het wel.
De huisarts voelde goed. Gelukkig. Eerste consult bij hem en diverse dingen onder handen genomen. Heb al bloed geprikt. O.a. op hb schildklier etc.
Urine ingeleverd vanwege aanhoudende buikpijn. Urine was goed.
Vandaag rontgenfoto van mn buik laten maken ivm buikpijn en ontlasting problemen.
Ook verwijsbrief voor hart revalidatie gekregen hier in mn woonplaats, erg blij mee.
Ingeschreven voor gesprekken met maatschappelijk werk/psycholoog, maar daar is een wachttijd van 3 maand. Indien nodig kan ik in tussentijd bij praktijk ondersteuner terecht.
Ben erg blij met hoe het ging.

Maar jij hebt dus ook alle onderzoeken al zon beetje gehad... heftig!
Kun jij je er een beetje bij neer leggen?

Deb
 
Berichten: 7
Geregistreerd: za 27 feb 2016 02:57


Keer terug naar Overige bezorgdheid

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron